Bygga nytt!

Vi har byggt fastigheter under många år. Allt från villor och flerbostadshus till fritidshus och radhus. Oavsett om du är intresserad av en nyckelfärdig lösning eller ett arkitektritat lösvirkeshus så har vi en lösning för dig.
ENTREPRENADER

Kunnig totalentreprenör

En totalentreprenad innebär att byggbolaget tar helhetsansvar över både projektering och utförande. Vi på Eklöf Bygg har stor kompetens inom byggets alla delar och vi ansvarar för våra projekt från första idén till sista besiktningen.
VILLOR OCH SMÅHUS

Bygg ditt drömhus

En nyckelfärdig lösning är ett smidigt sätt att bygga hus på. Vi är återförsäljare av Borohus som har en brett urval av fastigheter med stora möjligheter till personliga anpassningar.
FLERBOSTADSHUS

Vi bygger stora hus

Bostadsbolag och bostadsrättsföreningar kan med trygghet vända sig till oss. Vi tar på oss utförandeentreprenader om ni redan har alla bygghandlingar men tar även totalentreprenader där vi ansvarar för hela projekteringen.
FRITIDSHUS

Din plats för avkoppling

Tillsammans med Borohus bygger vi fritidsboenden och sommarstugor. Borohus har flertalet olika utformningar med stor möjlighet till personlig anpassning.

Nybyggnation

Vi hjälper dig med planering och projektering.

Tillbyggnation

Renoveringar och ombyggnationer. Låt oss förverkliga din nästa dröm.

Grundläggning

Vi utför grundläggning med rätt dokumentation.

Kontakta oss

Kontakta oss idag!

Vi är återförsäljare av BoroHus.

Kontor i Tornby för uthyrning

Just nu har vi en ledig lokal med 2 kontor i för uthyrning i Tornby, Linköping.