Vi tar väl hand om ditt projekt

Varje byggprojekt är unikt och vi har lång erfarenhet av att bygga. Vår kunskap är vår styrka och din trygghet. Vi ser till att din idé lämnar skissen och istället blir verklighet. 

Eklöf Bygg är det medelstora byggbolaget med inriktning på nyproduktion av såväl villor/ fritidshus till större bostadsområden.
Tillsammans med våra medarbetare är vi helt kompletta från detaljplan, orörd mark till färdig produkt. Vi utför självklart även mindre arbeten och delar av entreprenad. Det finns även ett gott samarbete med Borohus som vi dessutom är agenter för i regionen. Detta innebär stora fördelar för våra kunder som vi då är med från bygglov till slutbesiktning.

Eklöf Bygg

Nybyggnation och renovering

Vi är en byggentreprenör med huvudkontor i Linköping och vi är verksamma i Östergötland samt Mälardalen. I tjänsteutbudet ingår allt från renovering av bland annat kök, badrum, tak och till nybyggnation av fastigheter som villor och flerbostadshus.

Vår historia

Vi har byggt länge

Eklöf Bygg grundades 1992 i KB-form av nuvarande ägare/ VD Johan Eklöf. 2003 bildades bolaget om till AB och sedan 2014 är bolaget del i en koncern med J. Eklöf Fastigheter AB som moderbolag.

Borohus

Byggsatser eller nyckelfärdiga hus

Vi har sedan länge ett samarbete med Borohus där vi är återförsäljare av deras nyckelfärdiga lösningar. Borohus har ett brett urval av enfamiljshus och har levererat hus, villor och fritidshus sedan 1928.

Våtrumsbehörighet

Följer branschens våtrumsregler

Vi har behörighet för utförande av våtrum (utfärdat av BKR) och plattsättning (PER). Arbeten utförs enligt BBV ( Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) med godkända tätskiktssystem och ett kvalitetsdokument efter avslutat arbete.

     

Eklöf Bygg - Vi bygger för dig