Vi tar väl hand om ditt projekt

Varje byggprojekt är unikt och vi har lång erfarenhet av att bygga. Vår kunskap är vår styrka och din trygghet. Vi ser till att din idé lämnar skissen och istället blir verklighet.

AAA-RATING

Vi har högsta kreditvärdighet

Söker du en trygg och kreditvärdig affärspartner? Tack vare vår AAA-rating  och vårt UC certifikat vet du att vi är ett stabilt företag utan betalningsanmärkningar. Vi arbetar för långsiktiga relationer och vi vill att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

EKLÖF BYGG

Nybyggnation och renovering

Vi är en byggentreprenör med huvudkontor i Linköping och vi är verksamma i Östergötland samt Mälardalen. I tjänsteutbudet ingår allt från renovering av bland annat kök, badrum, tak och till nybyggnation av fastigheter som villor och flerbostadshus.
VÅR HISTORIA

Vi har byggt länge

Eklöf Bygg grundades 1992 i KB-form av nuvarande ägare/ VD Johan Eklöf. 2003 bildades bolaget om till AB och sedan 2014 är bolaget del i en koncern med J. Eklöf Fastigheter AB som moderbolag.

BOROHUS

Byggsatser eller nyckelfärdiga hus

Vi har sedan länge ett samarbete med Borohus där vi är återförsäljare av deras nyckelfärdiga lösningar. Borohus har ett brett urval av enfamiljshus och har levererat hus, villor och fritidshus sedan 1928.
VÅTRUMSBEHÖRIGHET

Följer branschens våtrumsregler

Vi har behörighet för utförande av våtrum (utfärdat av BKR) och plattsättning (PER). Arbeten utförs enligt BBV ( Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum) med godkända tätskiktssystem och ett kvalitetsdokument efter avslutat arbete.

Kontor i Tornby för uthyrning

Just nu har vi en ledig lokal med 2 kontor i för uthyrning i Tornby, Linköping.